Wij kunnen niet zonder vrijwilligers en buddies! Daar komt bij dat wij ervan overtuigd zijn dat je als vrijwilliger echt een verrijking bent. Voor ons, maar vooral voor de kinderen. We hebben bij allerlei activiteiten hulp nodig.

Schrijfbuddies & ondersteuning

Heel belangrijk zijn de schrijfbuddies die ‘onze’ kinderen en jongeren helpen bij het schrijven van het stuk. Super-inspirerend voor buddy en jonge schrijver!
OPROEP SCHRIJFBUDDIES 

Acteurs en regisseurs
Een andere onmisbare groep vrijwilligers zijn de professionele acteurs en regisseurs die de toneelstukken van de kinderen willen uitvoeren op het podium. In slechts een paar dagen brengen zij kinderfantasie tot leven.

Verder kun je het zo gek niet verzinnen of je kunt er wel bij ondersteunen. We noemen: muziek, decor, kostuums, eten koken, chaufferen, grimeren, publiek ontvangen en ga zo maar door.

Voor vrijwilligers vragen we altijd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan. Ze worden gevraagd onze gedragscode te tekenen.

Voor onze huidige debuterende toneelschrijvers uit Amsterdam zijn we nog op zoek naar Schrijfbuddy’s en acteurs.

Lijkt je dit wat? Wil je onze aanstormende talenten helpen om het beste en mooiste toneelstuk te schrijven dat ze maar kunnen? En heb je deze periode nog tijd over? Meld je dan nu aan via [email protected] o.v.v. Schrijfbuddy.

Heb je weinig tijd, maar lijkt het je wel leuk om op de hoogte te blijven of om op een andere manier te helpen? Mail gewoon ook!

Studio52nd - Als niemand kijkt...