Hoe hoog wordt de halfpipe?

Het debuut van 8 jonge toneelschrijvers uit de Transvaalbuurt

Oh Amsterdam Oost, wat ben je mooi! Met je kleurrijke straten, kades aan de Amstel, prachtige buurten, het gezellige Oosterpark en je vele pleinen. Van de Wibautstraat tot aan het Flevopark is het helemaal af. Je zou bijna denken dat het niet beter kan! Ook niet op het Steve Bikoplein.

Nou, dat had je gedacht! Laat dat maar aan de kinderen van Studio 52nd over! Want wat voor geheimzinnige bewoners heeft het Steve Bikoplein? En wat doen ze dan? Wie gebruiken het plein? Zit Steve Biko zelf weleens op een bankje te chillen? Zijn er regels op het plein of is er misschien een baas? Moet er iets veranderen, moet er bijvoorbeeld iets op het plein hoger, lager, glanzender, mooier, liever, aardiger, harder, zachter, groener, geler of duidelijker? En wat zou er allemaal op het plein kunnen gebeuren?

Negen kinderen uit Amsterdam Oost kregen van het stadsdeel de kans om hun fantasieën, creativiteit en ideeën los te laten op het Steve Bikoplein. Ze schreven hierover een toneelstuk. In de voorstelling Hoe hoog wordt de halfpipe? maakt het publiek kennis met een Amsterdams plein zoals niemand het ooit eerder heeft gezien. Dus kom kijken en beleef zelf het beste plein van Amsterdam Oost!

Stadsdeel Oost biedt de eerste 50 kaartjes GRATIS aan. Dus reserveer snel via 020-3319139 of [email protected]

Speellijst Hoe hoog wordt de halfpipe

  • No upcoming events scheduled yet. Stay tuned!