FISSA

Verjaardagsfeestje

Honderd jaar te leven - honderd jaar te leven

Vier dit met ons, en maak deze Eén-op-één mogelijk. Hopelijk voor de komende tien jaar. Cadeautip: envelop!

We organiseren namelijk een crowdfunding tot €5.000,-

Laad het confettikanon en hang de slingers op! Strijk je mooiste outfit en doe glitters in je haar! Limo, bubbels, chips en taart! Studio 52nd blaast 10 kaarsjes uit! Dit jubileum verdient een feest: Fissa!

Jij bent uitgenodigd, net als de meest memorabele 52nd personages van de afgelopen 10 jaar. Als cadeau maken deze oude personages nieuwe avonturen mee uit de hoofden en harten van acht kinderen uit Amsterdam Oost. Want heeft Stuntschaap zijn dansschoenen wel aangetrokken? En vliegt Ferrari niet uit de bocht tijdens de polonaise? Is Poep niet vergeten om Zeep uit te nodigen zonder dat zijn familie Pies en Scheet erachter komen? En is er genoeg taart voor Donut- de moordenaar?

Laat je zwembroek maar thuis, want onze acht jonge talenten zijn er samen met hun acteur klaar voor om dit feestje niet in het water te laten vallen. Samen spelen zij de sterretjes van de discobal en de voetjes van de vloer.

ZONDAG 27 OKT 16u & MAANDAG 28 OKT 2019 19u
KIT, kleine zaal | 9.30 u. 19.00 u. |
Linnaeusstraat 2 | Amsterdam

In de media

Jarige job Maryam verzint een feest vol confetti

Door: Adrian, die op zondag 27 oktober stage liep bij Studio 52nd als recensent. 

“De voorstelling heette: Fissa! Dat betekent feest. Het was feest omdat Studio 52nd 10 jaar bestaat.

Op het podium was er overal confetti, ook op de meubels, de tafels en 2 stoelen, de bloembakken en een lege schilderij. Helemaal volgeplakt met confetti. Dat was mooi en het paste bij feest. Net als de ballonnen. Ze zitten ook op de confetti. Iedereen heeft een verjaardag-hoedje op.

Rechts vooraan stond een piano en daar zat de muzikant achter. De muzikant heeft een goed kostuum: hij heeft 1 hersen op zijn hoofd. De muziek is goed, hij zingt ook goed, en er komen andere geluiden uit de box. Ook de microfoons deden het goed. En er komen bekende liedjes van vroeger.

De acteurs zijn niet verlegen. Ze zijn serieus. Ze doen zelf iets grappigs en dan lachen ze niet. Dat is knap van ze. Ze rappen goed: bijvoorbeeld Ninja spion Lisa, en Dikke Vijand en Chimpa de Kwade. En veel acteurs dansen ook goed, zoals Broccoli en Roboman die samen de Broccolindyhop deden.

Er waren ook stunts, zoals een handstand. En de grote (Skydrijver het stuntschaap) ging op de kleine (Koema de bacterie). Toen Skydrijver ging bellen, deed zij haar telefoon tegen haar grote schapenoren. Dat was grappig.

Bij Donut de moordenaar en de koningsrat gingen ze met de bal in het publiek. Dan werken de lichten goed. Donut de moordenaar herkende ik van Rembrandt. Toen deed hij ook mee!

De naam Maryam komt in elk stukje voor, omdat zij de jarige job is. Zij heeft eigenlijk alles verzonnen.”

Lees het hele verhaal in de volgende 52nd-krant.