Digitale activiteiten van Studio 52nd

Wij hebben tijdens de grote lockdown in april en mei allerlei leuke online activiteiten gedaan met onze kinderen. Samen toneelstukken schrijven kan namelijk ook prima via videobellen! Zit jij je thuis te vervelen? Misschien vind je dan op deze pagina iets leuks om te doen.

Wat wij nu doen

Big Buddy’s blijven actief

Onze Big Buddy’s laten zien wat ze waard zijn de afgelopen maanden. Buddy Gerda vertelde ons wat ze doet nu sociale omgang moeilijk is.

“Arif miste heel erg zijn schoolmaatjes en belt ze nu af en toe. Zelf maak ik één keer per week wandelingetje met hem, anders komt hij de deur niet uit. Op afstand, helaas. Maar Arif vindt het wel fijn. Je moet zelf toch ook wandelen voor je conditie, wel zo gezellig om dan met een kind te babbelen en even praatpaal te zijn.”

Ook iets doen?

Online schrijflessen

Heb jij (klein-)kinderen, neefjes of nichtjes in groep 6, 7 of 8 waarmee je ook toneelstukken wil schrijven? Dat kan nu. Volg samen de minicursus toneelschrijven, die wij maakten i.s.m. Vreedzame Wijk. In twee lessen schrijven jullie een kort toneelstuk. Gewoon via videobellen!

Extra ondersteuning

We geven in deze periode extra steun aan de bij ons aangesloten kinderen. We breiden ons Big Buddy-traject uit. Zij doen samen digitale activiteiten. Ze bezoeken online musea, of lezen zelfgeschreven toneelstukken voor aan klasgenootjes. Wil je graag met deze kinderen aan de slag, en creatieve thuisactiviteiten met ze uitvoeren?

Stuur dan een e-mail naar [email protected] en vermeld daarin:

– Hoeveel tijd je hebt om met een kind aan de slag te gaan.

– Of je in de buurt woont van Amsterdam Oost.

– Op welke manier we je kunnen bereiken.

Geen tijd, maar wel geld

Overweeg dan een donatie om de Big Buddy’s op leuke activiteiten te trakteren! Wat we bijvoorbeeld kunnen doen met je donatie:

€10: personage bedenken en tekenen a.d.h.v. onze online lessen.

€15: knutselpakket per post met leuke opdrachten erbij.

€25: recept en boodschappen per post om koekjes te bakken.

€50: videobel-proof bordspel om te spelen met klasgenootjes.

€75: maaltijd bereiden en bezorgen bij een buurtgenoot die het nodig heeft.

Via de bank: NL07TRIO0198403518 t.n.v. Stichting Studio 52nd

Mede mogelijk gemaakt door: