Verhalen van mijn onzichtbare familie

Verhalen van mijn onzichtbare familie komt terug !

8 kinderen uit Amsterdam Oost maken en spelen met een professionele storyteller hun eerste eigen verhalenroute

De scholen zijn pas net weer begonnen en we kunnen nu al niet wachten tot de herfstvakantie. Waarom? Dan vertellen Saida, Soufiane, Melissa, Arif, Adrian, Cheraynio, Anwar en Li-Nayah nog eens hun spannende familieverhalen op het herfstkleurige terrein van Jeugdland.

Waar halen zij die spannende verhalen toch vandaan? Studio 52nd vroeg de acht kinderen uit Amsterdam Oost om op zoek te gaan naar hun onvertelde familieverhalen. Familieleden die ver weg wonen, raadselachtig werk doen en veel reizen. Die waar je héél weinig over weet en waar je ouders altijd geheimzinnig over spreken.

De kinderen kregen afgelopen zomer bij Mezrab een stoomcursus in de eeuwenoude kunst van het verhalenvertellen. Samen met Mezrab’s professionele storytellers haalden ze dit onbekende familielid uit nevelige mysteries en duistere geheimen in de spotlight.

De kinderen vormen op maandag 12 oktober met hun storytellers een verhalenroute op natuurspeelterrein Jeugdland. Daarna volgt een workshop storytelling voor kinderen van 9+. Benieuwd naar hun verborgen familieleden? Reserveer dan voor 5 oktober.

Maandag 12 oktober | Jeugdland,  Valentijnkade 131
Aanvang voorstelling: 12:30 | Workshop: 14:00 – 15:30

Mede mogelijk gemaakt door