GOOD GAME (GG) a.s. vrijdag 9 dec vervroegd naar 18.30 uur

BELANGRIJK: In verband met het WK-voetbal vervroegen we de première van GOOD GAME (GG) op 9 december van 19.30 naar 18.30. 

We vervroegen de première van GOOD GAME (GG) aanstaande vrijdag naar 18.30 uur, zodat wie dat wil de WK wedstrijd van Nederland kan zien. We hebben gewerkt met uiteenlopende jonge gamers, onder hen natuurlijk ook fifa-gamers, die graag zowel de voorstelling als de wedstrijd willen zien. Hun succeservaring is een essentieel onderdeel van ons project. Daarom kiezen we voor een volwaardige première, inclusief alle aandacht voor hen, vóór de wedstrijd start.

Voor wie baalde van het duivelse dilemma tussen het WK voetbal en onze prachtige première hebben we dus goed nieuws. De voorstelling met nagesprek duurt tot uiterlijk 19.45. Er zijn binnen 5 minuten lopen verschillende bars en kroegen die de wedstrijd uitzenden. Je hoeft niets te missen.

Mocht je niet stipt om 20.00 uur voor de televisie willen kruipen, blijf dan nog even hangen. Hef met ons het glas. In de foyer maken we een opstelling van de meest succesvolle games van de afgelopen decennia, voor een gamereis door de tijd.  

Hopelijk zien we je 9 december a.s. om 18.30 in de Krakeling. Past deze tijd niet bij je in de planning, dan bieden we je graag een vrijkaartje aan op een ander moment in de tour.

Een greep uit de mogelijkheden in de omgeving:

donderdag 8 december 19.30 | Krakeling, Amsterdam

woensdag 18 januari 20.30 | Podium Mozaiek, Amsterdam

zondag 29 januari 16.00 | Theater de Meervaart, Amsterdam

vrijdag 3 februari 19.30 | Zaantheater, Zaandam

De volledige speellijst van GOOD GAME (GG) is te vinden op onze website.