Met de Special Edition Light brengen we een ingekorte vereenvoudigde versie van een Special Edition-voorstelling, speciaal gemaakt voor professionals. Met deze compacte versie, gespeeld door één acteur, kunnen we overal en altijd spelen, zoals op congressen, themadagen en festivals. Deze performances houden we doorlopend op het repertoire.

In 2020 starten wij met een pilot, een vervolg op Eigen Schuld, genaamd (On)schuld. In de komende jaren willen we op deze manier spin-offs maken van onze toekomstige voorstellingen over gender en game-verslaving.

Aanbod

(ON)SCHULD

Een monoloog die de menselijke ervaring van schulden bespreekbaar maakt in de kantooromgeving

Betaal je je termijn niet op tijd, dan krijg je een boete. Maar je kunt niet betalen met wat je niet hebt. Wat nu? Misschien kun je het uitstaande bedrag ergens anders lenen. Dan kun je de termijn halen en de boete voorkomen…

Extra opties

Een of combinaties van onderstaande:

  • Nagesprek met een ervaringsdeskundige van Studio 52nd.
  • Thematische maaltijd rond armoede
  • Interactieve workshop op maat
  • Ik wil iets anders, namelijk…

In de waan van de werkdag veranderen mensen gemakkelijk in uitstaande bedragen, die moeten worden geïnd. Maar achter deze bedragen gaan grote zorgen schuil, die met elke nieuwe lening groter worden. Mensen, die je misschien wel zou willen helpen, maar waarvoor nog geen beleid is. Toch zijn af en toe hun keuzes moeilijk te begrijpen. Was die nieuwe iPhone X écht nodig? Was een tweedehandsje niet even functioneel geweest?

In de korte voorstelling (On)Schuld krijg je een kijkje in het hoofd van iemand met schulden – met échte verhalen uit de eerste hand. Jongeren die opgroeien in armoede hielpen namelijk met het schrijven van de tekst.