Met de Special Edition Light brengen we een ingekorte vereenvoudigde versie van een Special Edition-voorstelling, speciaal gemaakt voor professionals. Met deze compacte versie, gespeeld door één acteur, kunnen we overal en altijd spelen, zoals op congressen, themadagen en festivals. Deze performances houden we doorlopend op het repertoire.

In 2020 starten wij met een pilot, een vervolg op Eigen Schuld, genaamd (On)schuld. In de komende jaren willen we op deze manier spin-offs maken van onze toekomstige voorstellingen over gender en game-verslaving.

Aanbod

Alles op een rijtje

Standaardprijs €1.950,-

Periode: Hele jaar

Capaciteit: 20-90 medewerkers per pakket

Kosten: variërend van €850 (digitaal) tot €2.550 (incl. ervaringsdeskundige, maatwerk workshop, live op locatie)

Contact: [email protected]

Pak je voordeel! Voor €3.500 speelt (On)schuld twee keer per dag op uw locatie.

(ON)SCHULD

Een monoloog die de menselijke ervaring van schulden bespreekbaar maakt in de kantooromgeving

Betaal je je termijn niet op tijd, dan krijg je een boete. Maar je kunt niet betalen met wat je niet hebt. Wat nu? Misschien kun je het uitstaande bedrag ergens anders lenen. Dan kun je de termijn halen en de boete voorkomen…

In de waan van de werkdag veranderen mensen gemakkelijk in uitstaande bedragen, die moeten worden geïnd. Maar achter deze bedragen gaan grote zorgen schuil, die met elke nieuwe lening groter worden. Mensen, die je misschien wel zou willen helpen, maar waarvoor nog geen beleid is. Toch zijn af en toe hun keuzes moeilijk te begrijpen.

In de korte voorstelling (On)Schuld krijg je een kijkje in het hoofd van iemand met schulden – met échte verhalen uit de eerste hand. Jongeren die opgroeien in armoede hielpen namelijk met het schrijven van de tekst.

CREDITS:
Tekst: jongeren die leven in armoede | Scriptontwikkeling: Eva Gouda | Spel voorstelling: Ritzah Statia | Spel film: Charlene Schmeltz | Regie: Kasper Kapteijn | Editing Film: Sergio Gridelli

Keuzemenu

Met (On)schuld ondersteunen we bedrijven en organisaties die gesprekken willen voeren over leven met te weinig geld. (On)schuld is een flexibel programma, het past altijd. Of je het nu als programmaonderdeel wil inzetten, of ons een compleet middagprogramma wil laten verzorgen.

Monoloog/Korte film – een actrice maakt aan de hand van een monoloog van 15-20 minuten duidelijk wat geldzorgen met je doen. Na de monoloog gaan we erover in gesprek. De inhoudelijke focus en lengte bepaal jij. Voor online bijeenkomsten bieden we een korte film van drie minuten, die aanknopingspunten biedt voor een gesprek.

Lunch – Gelukkig weinig ervaring met tekort? Maak de kloof tussen arm en rijk invoelbaar met een sociaal lunchexperiment.

Ervaringsdeskundige – Wat kun jij beter doen? Verrijk het nagesprek door een ervaringsdeskundige aan te laten schuiven.

Workshop – Genoeg gepraat, het is tijd voor actie! Ga samen bezig met een actieplan.