Onze theaterprojecten laten kinderen ontdekken dat ze uit niets iets kunnen maken. En dat hun gedachten en ideeën de moeite waard zijn om te horen. Tijdens Playmaking schrijven deze jonge theatermakers prachtige, vaak hilarische teksten. Bijvoorbeeld over een oorlog tussen de vieze sokken en vieze onderbroeken bijvoorbeeld. Professionele acteurs en actrices spelen de stukken. Het publiek: ouders, familie, vrienden en vele anderen.

Tijdens de Eén op één werkt een acteur of actrice met een kind. Samen maken ze een stuk over de dromen van het kind. Dagenlang werken ze daaraan. Uiteindelijk maken we van alle stukken een unieke voorstelling.

Elk kind is lid van Studio 52nd. We bouwen een band met ze op en helpen ze verder. Met ons doorgroeiprogramma. Met stages achter de schermen bij de voorstellingen. Of met een big buddy die ze ondersteunt als ze moeilijkheden moeten overwinnen. De kinderen die verder willen met theater helpen we op weg, bijvoorbeeld naar de Gasten of Likeminds.

Wat is een Playmaking?

Wat is een Eén-op-één?

Geloof jij ook dat kinderen groeien van applaus? Kijk dan eens hier op welke manieren je ons kan helpen dit applaus mogelijk te maken. 

De Kids Editions worden mede mogelijk gemaakt met