Het bestuur van Studio 52nd

Als een van onze medewerkers een vraag heeft, stellen ze die meestal aan artistiek leider Fan Verhallen, of zakelijk leider Wietske Bijl. Maar wat als Fan of Wietske een vraag heeft? Bij wie gaan zij te rade? Ontmoet de raadrevers van onze directie: het bestuur van Studio 52nd.

Brendan Jan Walsh (1979) is sinds december 2020 bestuursvoorzitter van Studio 52nd. Hij leerde alle geheimen van de cello en gebruikt zijn tijd nu om talen te leren, te componeren, dirigeren, presenteren, produceren en vooral fantaseren. Na zijn muziekstudies werd hij toegelaten tot ’s werelds oudste en vermaardste business school. Hij werkte in het bankwezen, in luxegoederen, in de luchtvaart. Maar ook voor de EU en in de media. Sindsdien verbindt hij als artistiek ondernemer de werelden van kunst en cultuur, onderwijs, media, bedrijven, overheden en sociaal-maatschappelijke initiatieven. Hij gelooft dat de wereld altijd een beetje mooier kan, stap voor stap, met elkaar en voor elkaar.

Nevenfunctie: penningmeester Broodfonds Cavia.

Marleen Beumer is sinds januari 2022 secretaris van Studio 52nd. Ze is zelfstandige op het gebied van Transformatie Jeugdhulp & Sociaal Domein. Voorheen was ze directeur bij de Ouder en Kind Teams in Amsterdam.

Nevenfuncties: Lid Raad van Toezicht Stichting Kinderopvang Oegstgeest, Bestuurslid Leefkringhuis Amsterdam Noord

Marian Koek (1961) is sinds oktober 2019 penningmeester van Studio 52nd. Zij leeft haar leven als accountant en boeddhist. Zij vindt deze combinatie geweldig: de rationele beleefwereld van de accountant die met praktische oplossingen komt en de intuïtieve beleefwereld van de boeddhist die vanuit wijsheid en actie uitdagingen overwint. De afgelopen twintig jaar heeft zij non-profit organisaties geholpen met hun begrotingen, verantwoordingen en processen (control2create). Daar ligt haar hart. Cijfers en de mens samenbrengen is haar missie: resultaatgericht zonder het menselijk aspect uit het oog te verliezen en met de nodige dosis humor. Zij is de schrijfster van het boek ‘Ik verdien meer!’ en bedenker van de Creating Value Cards. Marian woont met haar vrouw in Den Haag.

Wil je Studio 52nd ondersteunen als bestuurslid? Bekijk onze gedroomde profielen op onze vacaturepagina

Recentelijk uitgetreden:

Anouk Leeuwerink (1984) is werkzaam als onafhankelijk beleidsadviseur en secretaris voor overheden, fondsen en adviesorganisaties, waaronder de Raad voor Cultuur, Gemeente Utrecht, Berenschot en Fonds 21. Ook was ze hoofdredacteur van Theaterkrant.nl en adjunct-hoofdredacteur van vakblad Theatermaker. Ze is expert op het gebied van de podiumkunsten en geïnteresseerd in alles wat met kunst en cultuur te maken heeft. Ze woont met haar vrouw en twee zoontjes in Utrecht.

Samia el Abodi (1984) is in het dagelijks leven docent en studieloopbaanbegeleider aan een hogeschool. Ze geeft voornamelijk lessen in Engels, diversiteit, professional skills. Ze wil jongeren graag inspireren, motiveren en helpen het beste uit zichzelf te halen. Voor ze het onderwijs inging, was ze voornamelijk werkzaam met kwetsbare jongeren in verschillende sectoren. Ze woont met haar man en twee kinderen in Amsterdam.

Samir El Hadaoui (1989) is sociaal ondernemer en helpt als groeicoach en onderwijzer jongeren en young professionals om hun kwaliteiten te omarmen en kansen te creëren richting een leven met bezieling.